Då var....

det dags igen:)
Mycket har hänt sen sist, jag har jobbat visfestivalen, satt igång med lilla Max träning på allvar... mm mm
Kommer även att vara ledig from i morgon till måndag. Har kennel läger i helgen och det ska bli kanon kul. Då drar lill Hitler, Diddi och alla andra hundarna plus hundkärran till Herrljunga och dricker cider:) Och tränar hund.
Till vis då. Det var kanon kul. Alltid lika kul att få röra på sig och va där det händer liksom:) Vi hade ju sk. city bevakning. Gick 3 grupper på stan och försökte hålla lugnet nere tillsammans med polisen. Tess jag och Diddi utgjorde en grupp. Och vi hade tur första dagen, ja eller tur kanske man inte kan säga, fast vi tycker ju att det är lika kul varje gång vi får använda hunden i skarpt läge, så Diddi fick faktiskt bita. Vi går inte in mer ingående på det pga tystnadsplikten, men hon gjorde ett utmärkt arbete iaf.
Har tränat mycket hund på sista tiden. Vet inte hur det kommer sig, blir väl så när man bor med en som tjatar om det hela tiden. Ska iväg nu vid 17 och köra lite innan jag börjar jobbet vis 19.
I morgon är det storstädning här hemma. Tycker inte att jag gör annat.
Har även planerat in en kräftskiva i början på augusti ska bli kanon kul.
Dagens bild är på min systers nya hund. Hon och hennes blivande sambo åker och hämtar den i helgen. Sen kommer de till sverige och hälsar på.
Hunden heter Wilma och är en blandning av Chihuahua, Prazky Krysarik och Schipperke. Hon kommer väga max 3 kg som vuxen.
Det är den gula. Är någon sugen så finns den svarta hanen också kvar:) Tänkte när hon ändå åker :)

Kommentarer
Postat av: Nettan/Emma

Härligt när man får nytta av det man tränar=)

Vi drar på kennelägret imorgon bitti vid 07:00 så vi hinner värma upp tills ni kommer hihih..

Så sötta små vappisar..syns snart kram Nettan/Emma

2008-07-15 @ 18:23:21
URL: http://www.piggabrukshundar.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0