Hej hopp

Idag har jag och Ebba både hunnit med lydnad, spår och en sväng på cykeln i skogen. Max har också kört lite lydnad och fick följa med på cykelturen.
Skönt att inte börja jobba förens 15, då hinner man med sånt innan det blir mörkt.
Helgen har varit lugn för min del.
Simon åkte till Kristianstad i fredags, han skulle tävla elit skyddet med Eddie. Tyvärr kunde inte jag följa med, hade jouren i arresten. Så hela min och Mias lördag gick åt till att handla. Hansa city öppade i Kalmar, och det var verkligen super bra, mycket fina kläder och mycket affären. Avslutade på IKEA med inhandlade julsaker inför första advent:)
Kvällen blev lugn för min del.
Igår hade jag en riktig slapp dag, var länge sen. Ös regnade ju hela dagen också, så det gjorde nog inget:)
Till Simons tävling då. Han hade fullt på platsen, ett dåligt upptag i spåret, men alla pinnar med sig in, trippel tia i söket, och en riktigt kass lydnad, vilket gjorde att han avstod skyddet. Han har tävlat lite mycket nu för att gå ut och köra skyddet när det ändå inte blir ett bra slutbetyg. Eddie har börjat ta för sig lite för mycket i skyddet och sen är ju skaderisken hög. Var ju ändå söket som inte har funkat på de senaste tävlingarna, så han var jätte nöjd att köra tre tior. Smart gjort tycker jag. Han hade haft en jätte trevlig helg hos Jimmie med Nettan och co.
Även ett jätte grattis till Nettan som körde godkännt i högre skyddet:)
Tack och hej för denna gång:)

regn

Hatar när det regnar. Kan ju inte använda min fina cykel då, för på nya proffsiga cyklar finns det ingen bakskärm??:( Men det ska tydligen va så, och då kan man ju inte ändra något:)
Men jag har haft mycket jobb så det har blivit fler små promenader istället.
I går var en as kul dag faktiskt, jag var ledig, jag tog mig även i kragen och gick in hos frissan, som sökte hårmodeller till permanent och kvällen bestod av LASER GAME!!!
Som sagt börjar med att förklara mina nya lockar:)
Såg för ett tag sen att de sökte hårmodeller till permanent. Det var hos min vanliga frisör som jag brukar gå till, och jag vet ju hur bäst dom är. De fixar frisyrerna till melodifestivalen, är i USA och utbildar frissörer och dyl.
Så jag tänkte, go for it..... och så gjorde jag. Fick en tid dagen efter..... Var inte alls nervös:)
Men helt i onödan, blev verkligen super bra, är jätte nöjd med mina nya fina lockar, känns lite trendigt nu till hösten.
På kvällen var det dags för laser game. Blev tjejerna mot killarna. Tycker inte att vi diskuterar några poäng, men kul hade vi. Efter var det dags för mat på kinan. Super trevligt!!!
I morgon är det dags för jobb och en sväng på stan med Mia.
Ikväll blir det lugnt, med mannen i Virserum som ska skjuta Bambi i morgon:(
Så jag ger både Bambi och Helge ett försprång: SPRING!!!!!!

Avslut, tävling och en jäkla trevlig helg

Avslutet blir med min syster och hennes karriär:)
Avslutar med en bild som talar för sig själv:)Sen har helgen varit kanon trevlig:) Mia har varit här och vi har tränat, våra inte så gröna fingrar:) Men det blev faktiskt jätte bra:) Åkte till IKEA och bauhaus, efter jag hämtat upp en mörbultad Mia:) Sen inhandlade vi alla möjliga olika höstblommor, och krukor. Det blev så himla fint utanför dörren både hos Mia, mig och grannen. Lite tråkigt att vi skulle förlora vår blommoskuld i ösregn, men skam den som ger sig:) Här kommer en bild på spektaklet:)

 blev 5 olika till mig och två till Mia. Bild lånad från Mias blogg:)

 

På kvällen var det dags för personalfest i Oskarshamn. Mia var vår fyllechaufför. Bolaget hade bokat Big Bang. En lokal där man kan köra laser game, bowla och dansa på plattor. Har aldrig provat laser game innan, men satan vad roligt det var, speciellt när man var lite lullig också, självlart ledde jag mitt lag till överlägsen seger:) Det är inte sista gången jag kommer åka dit. Vi behöver inte prata om hur bowlingen gick:) men kul hade vi iaf.

Sen till Simon som körde certpoäng i elitskyddet idag. Han och Markus var i Halmstad och tävlade. Markus fick SM poäng, JÄTTE GRATTIS till dig också. Var söket som strulade lite för Simon idag, men han körde 275, 5p i lydnaden, helt otroligt kul:)

Söndagen har bestått av slapp, morgonpromenad och brak frukost med Mia, har varit en super trevlig helg, tack alla för det är så skönt att ha så mycket vänner både i jobbet och privat, och till Molle: Jag lovar att vi ska köra ihop något snart, LOVAR!!!:)
Nu är det sov dags snart.
Har köpt en present till Simon idag också, en mobiltelefon, men han vet inget än, hi hi:)


Till Fredde

Min mail adress:
angelica_isberg@hotmail.com

Nu tycker alla jag är jätte konstig som lägger ut den här:) Men tyvärr kan jag inte göra understreck på min telefon, har inte riktigt kommit in i 2000 talet än:)

Lite fler bilder

Här kommer lite mer bilder från helgen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 


NM

Nu är det dagen efter. Hela dagen i går gick ut på att sitta på en stol i en lokal och titta på muskler, mamma och jag hade det jätte tråkigt:) NOT!!!
För Fia gick det super hon fick brons, en tredje plats och var kanon nöjd:) Inte dåligt av Norges 12 bästa att komma trea. Lite bilder nedan följer.
Nu ska jag åka hem och börja jobba och träffa mina kära.

Fia längst till höger

 

Fia tvåa från vänster

Alla final tjejer. Var 6 av 12 som gick vidare.

Så nu är hon med i Norska landslaget, och får starta nordiska om 2 veckor.
En lyckad helg kan jag säga:)

 


Norge,Oslo

Hej hej.
Befinner mig i Norge och hälsar på min lillasyster.
Anledningen är att vi ska stötta henne på hennes tävling på i morgon, söndag. Hon ska nämligen tävla NM i fitness:)
Tror det kommer gå super bra.
Hon tävlade förra helgen och kom 2:a, bilder på det spektaklet kommer här i bloggen, och lovar att ta mer bilder i morgon på NM, ska bli så himla kul att va här live:)
Mamma och jag kom hit i torsdags och kommer att åka hem på måndag, kanon kul att komma hemifrån ett tag, men jag längtar som satan efter all er där hemma, både två och fyrfotade:)
Vi har handlat hur mycket som helst och ätit på jätte mysiga restauranger.
Känns nästan som jag varit borta varenda helg nu. Först SM i Falkenberg sen VM i Österrike, sen tävling i Växjö sen tävling i STHLM, nu Norge, nästa helg åker Simon och tävlar i Halmstad, sen blir det Kristianstad och slutligen tävling i Norrköping puh!! Men så kul vi har alla som är iväg och tävlar. Man mossar ju iaf inte fast:)
Nix pix nu ska vi gå och sova, blir en lång dag i morgon.

 Posar i sin rosa bikini

 

 Svart bikini, den svarta måste alla ha, och man får inte ha några smycken på sig.

 

 En glad tvåa på sin första tävling

 Liknar nästan sin syster här:) Ingen dålig rygg. Även att jag tycker det ser sådär snyggt ut, är jag mycket imponerad över folk som förverkligar sin dröm och sen att man gör det inom ett år är ännu mer imponerande.

God Natt, måste sova nu för make up artisten och frisören kommer tidigt i morgon.
Sen kommer Norska dagbladet vara med Fia hela dagen i morgon, de gör ett stort repotage om henne och hennes tävlingsdag. Norska dagbladet är som Aftonbladet och Expressen hemma i Sverige, så det är stort:)


RSS 2.0