Tittat på hund

Har varit med Christer idag och tittat på hund. Han är ute efter ny tjänstehund.
Så vi styrde kosan mot Växjö och Av Centaurus. Tittade på en super trevlig malle til på ca 20 mån, fy *** vad sugen man blir. Super fin kontakt och jätte trevlig, bra storlek och sen är det ju ett jätte stort plus att hon är snygg också. Jätte mörk:)
Inte annat än att det gick iväg några sms hem:) men det var inte lönt menade han på :)
men det brukar ju vara jag som får rätt i slutet i alla fall:)
Har ju två dagis hundar här hemma nu och det flyter på bra. De är jätte snälla och framför allt tysta. Det är skönt.
Nu blir det andra natten som hundarna sover ute i hundhuset. Fan vilken kycklingmamma man är. Var bara uppe en gång i natt och sa till dom. Är mycket råddjur ute så det blev lite liv runt tolv, sen har det varit tyst.
Blir att kolla färdigt på filmen sen gå i säng....
Hej svej.....

kennel läger

Kom igår hem från gråmanns kennel läger, och jäklar vad kul vi har haft. Vet inte ens var jag ska börja.
Men allt började ju med att jag satt på onsdagen och gick igenom anmälan till lägret och såg att vi skull 20 mil extra!! Var helt säker på att lägret var på kenneln, alltså i Herrljunga, men det visade sig att vi skulle vara på Backamo hundtjänst i Ljungskile alltså inte 20 mil utan 40:) Men eftersom det var på Backamo så tyckte Simon att det var lite roligt så han trallade på, puh.
Vi hade planerat att åka på fredags morgonen, men eftersom vi tydligen skulle lite längre så blev det att vi satte oss i bilen på torsdags kvällen. Vi var framme på Backamo halv tolv på natten. Var helt slut, men resan upp gick riktigt bra.
Så när vi kom fram var ju alla i full gång med att festa, och vi var ju lite efter, så det var bara att dricka ifatt.
Gick upp halv åtta på fredagen, bakfull som ett ägg, för att träna hund.
Har kört skydd, lydnad, upplet, spår och sök. Var även ett kanon stort gäng som körde IPO. Mycket VM och SM tävlande, det var jätte roligt att titta på så mycket duktiga hundar och förare.
Gråmanns hade även slagit ihop sitt lägret med Råbäckens kennel, de som äger Backamo hundtjänst. Så vi hade 10% på alla deras saker i affären, inte bra kan jag säga. Men gud vad mycket bra saker jag handlade.
På fredag kvällen var det tom inplanerat fest på vårat schema. Kan inte nämna så mycket om det. Det blev fest vill jag lova, vi var ca 40 på lägret och alla var med. Rickard med Enzy, du är min största idol!!!:)
lördagen bestod av hundträning och huvudvärk. Kvällen blev väldigt lugn, var väldigt trött.
Har varit så kul att se alla släktingar till Max och alla andra Gråmanns hundar. Vi har tagit bilder på varje hund och några gruppbilder, så det kommer ut så fort de lagt ut dom.
Nettan jag skulle även vilja låna en film av dig, du vet nog vilken:)
Ja nu börjar jobb veckan igen.....
Tack och hej leverpastej........................

Då var....

det dags igen:)
Mycket har hänt sen sist, jag har jobbat visfestivalen, satt igång med lilla Max träning på allvar... mm mm
Kommer även att vara ledig from i morgon till måndag. Har kennel läger i helgen och det ska bli kanon kul. Då drar lill Hitler, Diddi och alla andra hundarna plus hundkärran till Herrljunga och dricker cider:) Och tränar hund.
Till vis då. Det var kanon kul. Alltid lika kul att få röra på sig och va där det händer liksom:) Vi hade ju sk. city bevakning. Gick 3 grupper på stan och försökte hålla lugnet nere tillsammans med polisen. Tess jag och Diddi utgjorde en grupp. Och vi hade tur första dagen, ja eller tur kanske man inte kan säga, fast vi tycker ju att det är lika kul varje gång vi får använda hunden i skarpt läge, så Diddi fick faktiskt bita. Vi går inte in mer ingående på det pga tystnadsplikten, men hon gjorde ett utmärkt arbete iaf.
Har tränat mycket hund på sista tiden. Vet inte hur det kommer sig, blir väl så när man bor med en som tjatar om det hela tiden. Ska iväg nu vid 17 och köra lite innan jag börjar jobbet vis 19.
I morgon är det storstädning här hemma. Tycker inte att jag gör annat.
Har även planerat in en kräftskiva i början på augusti ska bli kanon kul.
Dagens bild är på min systers nya hund. Hon och hennes blivande sambo åker och hämtar den i helgen. Sen kommer de till sverige och hälsar på.
Hunden heter Wilma och är en blandning av Chihuahua, Prazky Krysarik och Schipperke. Hon kommer väga max 3 kg som vuxen.
Det är den gula. Är någon sugen så finns den svarta hanen också kvar:) Tänkte när hon ändå åker :)

Lite uppdatering

Hej hej. Ja vet inte riktigt om jag gjort annat än att jobba sista tiden. Eller det känns som det när man jobbar nätter, halva dagen sover man ju bort, sen är det på att igen.
Har varit duktig och konditions tränar Diddi i värmen. Ja eller min själv också för den delen:)
Var på strand förra söndagen med Cissi och Malin, jäklar vad kul vi hade. Måste vi göra om tjejor.
Idag är det tvätt och packning på schemat. Åker ju till Västevik på onsdag pga Visfestivalen. Ska bli kul både att jobba med hunden tors, fred, lörd. Men även personalfesten på onsdag kväll lockar:) Börjar inte förrens 22 dagen efter så lite party kan det nog bli:)
Ikväll står det spår och lydnad på schemat. Micke och en annan terv människa kommer hit. Ska avsluta kvällen med att ta med hundarna till hundbadet som ligger precis där ölandsbron börjar. Ska ta lite bilder så ni får se hur fint det är:)
Här kommer även lite bilder från strand partyt.

 Öhh full, ja Hatar att ha telefon när man dricker. Förlåt alla.

 Jaha??

Malin och jag

Malin partar till vincent. Tycker tatueringen på armen är så himla fin. Always on my mind, är hennes hunds namn.

Utkast: Här kommer ...

Här kommer de efterlängtade bilderna på hundhuset.
Hoppas de visar hur fint det egentligen är:)

 Simon mobbade mig ordentligt för tavlorna, men erkännde senare att han kanske hade fel:)Alla namnen och deras tass avtryckKommer fler bilder

RSS 2.0