SM

Hjälp vet inte riktigt hur jg ska börja. Eller jo kankse med en liten bild:

Detta är klockan 15.00 dagen efter första festen. Simon mår inte kanon bra:)

Ja ni kan ju tänka hur vårt SM blev. Ska börja från början.
Kom upp i fredags ca 15.00. Lite strul med husvagnsplats, men bara lite:)
Ringde Nettan och frågade vart husvagnen stod. Hon as garvade och sa, vid latrintömmningen. As kul sa jag. Vart står den? Den står vid latrintömmningen, fick jag till svar. Ja sa Nettan, det är den bajsbruna vagnen vid latrintömmningen, med ett förtält som ligger släng på backen. Jimmy hade blivit så jäkla sur för att han inte fick upp det, så han slängde det på marken och åkte och handlade istället:) Kan inte säga att det blev bättre när Simon och Nicke försökte, men med lite silver tejp så fixar sig allt:) Vi åkte och köpte en kupe värmare, för vi skulle ju sovai det fina förtältet med snea pinnar:)
Sen var partyt igång. Var öl pub på kvällen med live musik. Nettan och jag dansade lite för mycket, kan jag avslöja. Men han som spelade kom och tackade oss efter iaf:) hade efterfest och kom i säng 03.00.
Platsen började 06.00. och som ni ser på bilden så var Simon inte med. Uppletandet började 11.30 och Simon var inte med, lydnaden började 13.30 och Simon var inte med på den heller:)
För vi som tittade på allt kan man dra en slutsatsen att rutan var riktigt krånglig. Tror max poängen låg på 8, och bara två ekipage fick med sig alla fyra föremål. Lydnaden var lite sisådär med. Men blev riktigt impad av Anna och Dengans fritt följ, kanon snyggt!!!!
Handlade även en del. Två kort koppel, ett 220cm och ett dressyr koppel. Sen sålde de töjor med valfritt tryck. Så jag köpte två en med texten Gråmanns Max och en med Av Centaurus Ebba. Bilder kommer lite senare.
Lördags kvällen började med kräftskiva.

Jag med kvällens första

Kräftskiva med Matti, Linkan, Simon, Carola och Anette på centaurus.

Sen fortsatte den på puben igen. Oj oj vilken fest. Nu hade det kommit fler folk också, så denna kväll smälte Nettan och jag in i gänget.
Rikard hade även dykt upp denna kväll, och shit vad kul man har när han är på plats:) Heja tigerbalsam mannen:)
Träffade även Jimmy Hagman, det var kanon länge sen så det var trevligt:)
Gick hem ca 01.00 och hade efterfest

Efterfest, efterfest!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nettan och Andreas på efterfest i vår likvagn:)

Simon, som var lite piggare på lördag kvällen:)

Söndagen började med uppgång ca 08.30, inte helt pigg i huvet och med en riktigt skön whiskey röst:)
Skyddet började 13.00 så vi hade god tid på oss att titta lite mer på alla hundsaker.
Fick även reda på att Markus, tyvärr, nollade spåret men att både Anna och Tobbe hade fullt och det såg bra ut inför skydds starten för dessa två.
Tyvärr ballade både Cochen och Cliffen ur lite på skyddet. Men Annas skyddsarbete så riktigt trevligt ut och hon slutade på en 7e plats på 614.5 p.
Tobbe och Cliffen på 11e plats, 587,5p
Markus och Coch på 13e plats, 509,5p.'
Men vinnaren var verkligen värd guldet, gud vilken fin lydnad och skyddet var nästan klander fritt. Riktigt fint att titta på.
Så Grattis Frida och Best till guldet och 692,75p Ni var verkligen BEST:)Kan bara säga att jag hade skit kul. Vilket härligt gäng alltså. Kul party och trevlig hundtävling, bra människor och fint väder vad kan man mer begära??
Måste bara avslutningsvis lägga ut några roliga citat från helgen:

Emma: MAMMA SKA VI BO VID BAJSET!!!???
Svaret blev ja:)

jIMMY: Nu kommer alla skratta när vi åker ur Eskilstuna med husvagnen, jävla dumma turister de fick likvagnen.
(Jimmy var helt övertygad om att de hade mördad några i vår bajs vagn:)

Emma: Nej det finns inga björnar på Öland...
Vi: Jo Emma det gör det.
Emma: Men men men alltså inte i stan.

Sov gott på er:)

Träning, träning och åter träning

I lördas var det ju träning med Nettan och co, i söndags regnade det hela dagen, så det blev rätt så lugnt. I måndags blev det spår och lydnad. Igår var det tisdagsträning med Matti, Micke och gänget. Blev först lite lydnad och sen skydd. Måste träna mycket trygga bett med Ebba. Men det gick bättre och bättre igår. Matti är helt suverän figge. Tog ut henne två gånger och man såg redan skillnad andra gången.... Så det blir att jobba mycket på det hemma. Har ju en kanon figge att utnyttja hemma när jag vill:)
Simon och jag gick en sväng med alla fyra hundarna igår när vi kom hem från brux, cirkus!!!!:)
Idag har jag cyklat med Ebba och gått en sväng i skogen med Max. Sen har båda fått var sitt spår. Ebba fick ett appell spår fast med mer belöning i spåret. Max fick ett spår på öppet med en vinkel. Båda skötte sig ok.
I morgon blir det träning med företaget i Västervik. Lite miljö, lydnad och skydd. Ska bli kul.
Sen blir det hem och packa till SM i helgen:)
Hej svej

Gangster. Ebbas bror.


Valpträff med G kullen. Mamma Ilona andra från vänster.


Ny hund och SM

Diddi  min lilla älskling har åkt hem. Var ett riktigt jobbigt beslut, men det bästa, känns det som nu.
Hon ska ha valpar till våren och jag fick ett tillfälle att ta en malle tik nu. Så då har jag hösten på min att köra in mig på den nya hunden. Vi har ju som mest hundjobb på sommaren och då behöver jag inte börja styra med ny hund då.
Men visst jag saknar henne hur mycket som helst:( Men jag vet att hon kommer få det bra. Tack så suuuuuuuper Sara och Torvald på Gråmanns kennel för att jag fick låna henne, hon är en super hund. Ska ni köpa schäfer att jobba med kan jag verkligen rekomendera Gråmanns kennel. www.gramanns.se
Den nya pärlan heter Glada Av Centaurus kallad Ebba. Hon är en malle tik på två år som är L- testad och grundkörd i det mesta.
Var med Nettan och co i Målilla i lördags och körde sök, lydnad och skydd. Är faktiskt nöjd, alltid kul att se var man ska börja sin träning...
Idag har både Ebba och Max spårat. Ebbas spår gick kalas bra, blev ett appell spår, fast med mer pinnar. Max fick en vinkel idag vilket han gjorde riktigt bra. Måste träna med lite störning på honom, han blir okoncentrerad så fort det är folk på stigen.
Har även kört igenom lydnaden med Ebba. Micke hjälpte mig att kommendera tack tack. Har även varit ute och cyklat med henne, och en promenad med Max.
SM SM SM!!!! Längtar massor. Ska bli så kul i år, när man känner så många som är med och tävlar och även många som är och tittar. Simon och jag ska sova med Nettan, Jimmy och Emma. Vi kommer att åka upp till Västerås på fredag. Ska även ha kräftskiva en av kvällarna. Kommer bli hur mycket folk som helst:)
Måste bara önska ett extra lycka till, till:

Marcus och Coch
Anna och Dengan
Tobbe och Cliffen
Sverker och Buttrix
Patrik och Urax ( om han kommer med)


Håller tummarna för er:)
Syns på SM!!!!!!!!!!!

Ebba

Ebba


lite kräftskiva

 Lura

Världens gulligate malle bebis:)

RSS 2.0