Vilken helg:)

Jisses vad vi har hunnit med mycket i helgen:)
Avslutade fredagen med att hämta Mia mitt i natten för avfärd mot Ullared på lördags morgonen:)
Åkte tidigt som attans. Mötte upp Nicke i Växjö. Mia var helt överaskad över honom, en kille utan tjej som följer med till Ullared frivilligt:)
Kom fram 06.30. Hamnade faktiskt rätt långt fram i kön.
Oj vad det finns saker. Hittade massor av julklppar, till mig själv:(
Tro det eller ej, men klockan halv tio var vi klara. Var nog tur det, för lite senare kunde man inte ens röra sig där inne och det var kö ända ut till bilparkeringen.
När vi kom hem så hade Nicke varit och hämtat sin "lilla" malle hane Alfons. Sen blev det Harry Potter för hela slanten.
På söndagen blev det en tidig morgon igen, denna gång för avresa mot Växjö och hund träning med Anette och Janne på Av Centaurus.
Vi hade hyrt ett ridhus. Är jätte nöjd med Ebbas träning. Korgen funkar kanon och transporterna börjar se riktigt bra ut.
Sista passet körde jag hopp över hinder med armen bakom. Tyckte hon bet så otroligt dåligt. Hon harklade sig massor efter. Tror det var allt damm från ridhuset som fassnar på armen.
Verkade som om alla var nöjda med dagen. Även Linkan och Lexx var med idag. Jätte kul att han inte glömmer bort oss helt nu, när både Lexx och Linkan jobbar som poliser:)
Idag började jag jobbet klockan 13.00. Åkte in till vet med Ebba så de fick kolla hennes hals. Hon har ju inga krokodil bett, men något var fel kändes det som. Vet. kunde konstatera en viss rodnad i halsen och trodde det var en halsinfektion, så nu blir det pencilin i 13 dagar, rätt stark dos också. Skönt att man känner sin hund så pass väl:) Max har fått köra lydnad och bett övningar i helgen, jisses vilken hund. Han är en malle i en schäfer kropp:)
Nu vänta en jobb vecka och julbord på fredag.
Chip och hej.


Kommentarer
Postat av: Nettan/Rixi

Tjingeling vill bara önska er en riktigt

God Jul och Gott Nytt Hund År 2010

önskar vi på http://rixdivanskennel.se/

Nettan/Rixi Emma/Diva

2009-12-17 @ 09:46:13
URL: http://rixdivanskennel.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0