Hallojjj

Jaha, kommer inte riktigt ihåg vad som hänt sen sist:)
Var iaf i Hultsfred fred till sön, på jobb. Men på lördagen öppnade Petra och pappa sin häst, hund affär.
Köpte ett stryp, klicker och en back on track till mitt knä. Har börjat få så himla ont nu när jag rör på mig mer än vanligt. Men nu har det snart gått en hel vecka med skyddet, och jag känner inte ett dugg, så jäkla bra!!!!!!!
Var även uppe på brux på lördagen och hjälpte Malin med sin schäfer Arga. Hon har uppkörning snart och behövde trimmas lite innan. Blir mycket på väldigt kort tid så det snurrade nog lite i schäfer hjärnan:)
SM närmar sig med storm steg och som vanligt så börjar resa lite chockartat:) får man helt enkelt räkna med när åker med Jimmy och Nettan:) Läs gärna inlägget från SM förra året här i bloggen, så förstår ni vad jag menar:)
Så helt plötsligt kommer Jimmie på att han glömt beställa husvagn med förtält, men inga problem, jag ta med ett tält?? Tror säkert att ägarna till campingen hade blivit jätte glada att vi bara smället upp ett tält istället för ett förtält:)
Men som alltid så löser det sig till sist:) Kommer att bo hos Therese och Andreas, de har varken barn eller hundar med sig, så vi stör ingen när vi ramlar in på morgon kvisten:)
Den andra saken som är super dum är att IPO lydnaden går klockan 07.00 på morgonen!!!!! Vem orkar vara uppe till 03.00 och gå upp för att titta på lydnad på morgonen?????
Även svenskskyddet kör sitt skyddsprogram klockan 11.00 på söndag. Så himla tråkigt, man vill ju ha det som förr!!! Det är väl iof skönt för dom som har långt att åka. Men halva grejen är ju att det är en folkfest också!!!:)
Har även blivit tillökning på Österrike resan, kusin vitamin Emma och hennes följe ska följa med:) Så himla kul. Tyvärr blir det inget SM för deras del pga att hon jobbar. Men Österrike är ju 100 gånger bättre, eller hur Emma?? Förstå vad vi ska handla hundsaker och grabbarna dricka öl.
Jocke på jobbet försökte lära mig säga en cool mening på tyska, så jag kunde staila för alla när vi kom fram. Men han gav upp efter en timme och sa: Men säg bara GE framför varje ord, då låter det ju iaf tyskt!!:)
Så de två timmar vi jobbade ihop igår så tränade jag på min tyska: ich bin getrött, unt ich not wont to gejobba mer??
Så nu kan jag:)
Denna helg blir lugn, Simon åker till Virsreum ikväll, om vädret tillåter, och jag jobbar i morgon och på sönag, MEN jag är ledig idag så ikväll blir det att gå till frissan, skönt!!
Lägger in lite bilder på schwanenstadt, dit vi ska på VM
P och K

 Här är banan i Schwanenstadt som tävlingarna går på:)

 Banan

 bana

 bana

 Här är en bild över Schwanenstadt som vi ska till:)


M och M

Halloj!!
Glömde i mitt förra inlägg att berätta om M och M, blev ju bara om P och P (skit kul det här tycker jag:)
M och M är ju mamma och Micke:)
Var ju hos dom på torsdagskvällen, på marknaden, och hälsade på.
Vi blev bjudna på kanon god mat och hälsade på deras nya familjemedlem, Tyson:)
Tyson är en liten karelsk björnhund och gråhund. Även kallad vildsvinskanonen. För det är precis är köpt för. Han ska jaga gris!!!
En svart liten boll var det, han är så jäkla söt, och med den attityden han hade så lär det nog inte bli några problem:)
Men man har ju svårt att se den lilla söta lurviga björnen jaga de äckliga grisarna:( Bläää!!!
Men med de linjerna han har i sig så kommer det nog inte bli några problem om bara Micke lägger ner tid på honom:)
(Tack Suzzie för tipset om Tyson, Tarsan, har ju fullt att komma ihåg våra egna djurs namn:)

Kommer till Hultsfred i helgen också. Blir att sova hos P och P. Ska nämligen jobba på stationen i Hultan. Är ju GP speedway i Målilla hela helgen.
Även de har ju fått nya medlemmar i familjen en Emil och Ida:) Två små kattungar som flyttat in. Tro det eller ej med den ena fångade en mus första dan han kom:( Vi har haft vår i snart ett år och han har inte tagit nån!!! Men men alla kan ju vara sega i starten....

Har även anmält mig och Ebba till två lägre skydd, avslöjar inte vart eller när hi hi:)
SM närmar sig med stora steg nu, längtar såå mycket. Tyvärr blir det handlingsstop i år eftersom VM i Österrike är helgen efter:) Behöver pengarna dit känner jag.
Tänkte titta efter ny skyddsarm på SM, men vi orkade inte vänta dit så vi beställde en kenjan från loboo, kommer säkert vilken dag som helst nu.
Träningen med djuren gick bra igår. Markus med Coch var på besök. Han körde igenom elit skyddet och lydnaden. Och jisses så fint han gick, var som att se en helt ny hund, jag är imponerad, de blir farliga i år. Kanske inte skulle avslöja formen, men jag kunde inte låta bli, för det såg kanon ut:)

Till sist vill jag bara säga: Ett stooort lycka till, till alla vi känner som ska tävla SM:)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej och hå, kram I


Allt möjligt.......

I helgen har det varit full fart. Ja eller inte bara i helgen utan allt började redan i torsdags:)
Jag hade tagit semester tors och fred för att kunna vara med på gråmanns kennelläger och virserums marknad.
Så jag åkte till pappa och Petra på onsdags kvällen. Lämnade av allt hundfoder i deras frys:) och drog vidare till målilla och gråmanns. Blev inte så mycket på onsdagen, alla hade ju åkt långt och var trötta. Så efter några timmar drog jag hem till P och P. De hade fixad mat, grillat, kanon gott. Sen intog jag sängen.
Började torsdagen med att följa med pappa och Petra till hennes hund och hästaffär i Hultsfred, som öppnar 15 augusti, tror jag det var. Hon kommer sälja mest hästfoder och saker så folk slipper åka till Vimmerby för att handla. Även hundfoder och saker från dog security. Gött!!!!!!!!! Det var kanon fint och billigt. Kommer köpa massor av hundsaker när det öppnar.
Sen drog bilen vidare vill mörlunda fotbollsplan där  träningen med hundarna började för dagen. Simon om och hjälpte till att figga. Han hade ju semester så han åkte till virserum 2 dar innan mig. Både Max och Ebba gick bra. Men det blir extra jobbigt för honom med alla hundar runt omkring. Hans huvud tar slut med en gång.
Sen blev det Virserum och marknaden. Tyvärr är det mesta en dimma eftre det men kul hade vi iaf. Var dett tag sen jag festade så hårt i 3 dar:) Men det behövdes.
Kommer lite bilder på spektaklet.
Bodde gjorde vi hos Nicke, tack så super mycket till hans mor och far som stod ut med oss och alla hundarna:)
Tack och hej

Detta är på torsdags kvällen. Alfons (nickes malle från Linklexx.se) har somnat i Simons sko. Ja eller ni som vet hur Simons skor luktar förstår nog att han svimmat:)

Fixade lite med min bil:) Eftresom Simon tog hundkärran och drog iväg innan mig, och tyvärr får bara en plats i buren bak. Min lilla uppfinning höll väl i typ 5 timmar innan Max den lilla terroristen hade noppat upp ett stort runt hål fram:( Som tur var så kom ju hundkärran senare:)

Men lite nöjd var jag med baksätet iaf.


 Detta är Nickes och co fina gäststuga som vi bodde i:) Ser ni skyddsarmen på verandan. Den fick Nicke av alla kompisarna i 30 års present. Jäklar vilken arm. Är de extra kraftiga som finna att köpa på loboo. Kenjan, jisses. Till er som letar rejäl arm köp den!!!!

Linklexx Alfons:) Han är så jäkla sööt. Lite stora öron, men det har vi fixat med tejp:)

Lilla Alfons igen, eller ja lilla och lilla. Han är redan lika hög som Ebba:)

 På puben i virserum. En glag Andreas i bils:)

 Gänget sjöng på scenen hela kvällen. De var super duktiga. Nu har jag ju ett bevis till Nickes pappa: Va sjöng dom live, det märkte inte jag:)

 Fest!! Jennifer, Pär och hans tjej Julia:)

 2 sliriga på väg hem. Simon och Jerry klockan 03.00 på natten:)

 Nickes föräldrars hus. Altanen med utsikt över sjön:)


RSS 2.0