Allt möjligt.......

I helgen har det varit full fart. Ja eller inte bara i helgen utan allt började redan i torsdags:)
Jag hade tagit semester tors och fred för att kunna vara med på gråmanns kennelläger och virserums marknad.
Så jag åkte till pappa och Petra på onsdags kvällen. Lämnade av allt hundfoder i deras frys:) och drog vidare till målilla och gråmanns. Blev inte så mycket på onsdagen, alla hade ju åkt långt och var trötta. Så efter några timmar drog jag hem till P och P. De hade fixad mat, grillat, kanon gott. Sen intog jag sängen.
Började torsdagen med att följa med pappa och Petra till hennes hund och hästaffär i Hultsfred, som öppnar 15 augusti, tror jag det var. Hon kommer sälja mest hästfoder och saker så folk slipper åka till Vimmerby för att handla. Även hundfoder och saker från dog security. Gött!!!!!!!!! Det var kanon fint och billigt. Kommer köpa massor av hundsaker när det öppnar.
Sen drog bilen vidare vill mörlunda fotbollsplan där  träningen med hundarna började för dagen. Simon om och hjälpte till att figga. Han hade ju semester så han åkte till virserum 2 dar innan mig. Både Max och Ebba gick bra. Men det blir extra jobbigt för honom med alla hundar runt omkring. Hans huvud tar slut med en gång.
Sen blev det Virserum och marknaden. Tyvärr är det mesta en dimma eftre det men kul hade vi iaf. Var dett tag sen jag festade så hårt i 3 dar:) Men det behövdes.
Kommer lite bilder på spektaklet.
Bodde gjorde vi hos Nicke, tack så super mycket till hans mor och far som stod ut med oss och alla hundarna:)
Tack och hej

Detta är på torsdags kvällen. Alfons (nickes malle från Linklexx.se) har somnat i Simons sko. Ja eller ni som vet hur Simons skor luktar förstår nog att han svimmat:)

Fixade lite med min bil:) Eftresom Simon tog hundkärran och drog iväg innan mig, och tyvärr får bara en plats i buren bak. Min lilla uppfinning höll väl i typ 5 timmar innan Max den lilla terroristen hade noppat upp ett stort runt hål fram:( Som tur var så kom ju hundkärran senare:)

Men lite nöjd var jag med baksätet iaf.


 Detta är Nickes och co fina gäststuga som vi bodde i:) Ser ni skyddsarmen på verandan. Den fick Nicke av alla kompisarna i 30 års present. Jäklar vilken arm. Är de extra kraftiga som finna att köpa på loboo. Kenjan, jisses. Till er som letar rejäl arm köp den!!!!

Linklexx Alfons:) Han är så jäkla sööt. Lite stora öron, men det har vi fixat med tejp:)

Lilla Alfons igen, eller ja lilla och lilla. Han är redan lika hög som Ebba:)

 På puben i virserum. En glag Andreas i bils:)

 Gänget sjöng på scenen hela kvällen. De var super duktiga. Nu har jag ju ett bevis till Nickes pappa: Va sjöng dom live, det märkte inte jag:)

 Fest!! Jennifer, Pär och hans tjej Julia:)

 2 sliriga på väg hem. Simon och Jerry klockan 03.00 på natten:)

 Nickes föräldrars hus. Altanen med utsikt över sjön:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0