Ja lite av varje.

Ja nu var det ett tag sen SM. Satan vad kul vi hade, längtar såååååååå till nästa år. Hoppas på att någon som står en annu närmare är med då:)
Simon var och tävlade i helgen. I ENKÖPING!!! Av alla ställen. Inte nog med att det är en schäferstad utan man måste åka nästan 40 mil också. Puh men men vi viger ju nästan hela våra liv åt hundarna iaf.
Gick väl inte riktigt som han hade tänkt. Men bättre lycka nästa gång. Nästa lägre skydd går i Växjö.
I helgen har en tjej varit och provat hästen. Gick kanon bra, och vi får se om hon flyttar snart. Blir jätte tråkigt. älskar henne så mycket. Men det är bara att inse, man hinner inte med allt!! Och framför allt, man har inte råd med allt. Kostar ca
3000:- extra varje månad....
I lördags så var jag på brux. Vi hade uppvisning med skyddet. Var någon introduktions dag. Ebba gick så himla bra, är jätte nöjd med henne.
Har anmält mig till ett appell spår nu i september. Vill hinna köra lägre spåret också innan vintern. Kanske även en etta, men vi får väl se vad som hinns med:)
En sak till, Icka har köpt en GPS. Har pratat så länge om det, men nu finns en navman i bilen:)
På lördag smäller det. Då blir det kräftskiva i Målilla hos Nettan. Det årliga fylleslaget. Har tappat räkningen på hur många år de har haft den nu:) Alla hundkompisar från Växjö och Oskarshamn kommer. Så det blir hundträning och kräftor i helgen. Inte helt fel.
Något annar som händer denna månad är KENNELLÄGER!!!
Ska ha kennelläger näst sista helgen i september. Är alltid så himla trevligt. God mat och jätte trevliga människor. Får se om någon av Ebbas syskon kommer. vore jätte kul att se hur dom ser ut:)
Ja ja uppföljning kommer om tävlingen.
Ouss och hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0