Hej hej

Renoveringen i köket fortsätter. Har haft en kille som snart varit en vecka nu. Så det börjar hända lite.
Ska tom in till stan med Simon idag och välja kök:) Ska bli sååå skönt.
Hundarna: Ja de tar det rätt så lugnt nu. Ebba har bara motionerat sen tävlingen, Max har spårat lite och även fått köra lite lydnad. Men annars är det bara lite konditions träning med honom också. Kommer att behöva ta med både Max och Ebba 3 dar över jul, puh. Ebba är väl ok, men Max. Mer vild än tam. Men jag ka iof ta med stora lejonburen till honom, så kan han va där om nätterna:)
Som alla vet så finns det ju rätt gott om möss här hemma, så nu är det bestämmt. I morgon åker jag till Växjö och hämtar lilla Simson. Ja eller liten och liten. Simson är en 4 årig hankatt som kommer från Djurens vänner. Hans husse och matte som ägt Simson och hans son i ca 3år, bara övergav dom för ett tag sedan. Hur man nu kan göra något sånt.
Så nu har jag plurat och styrt för lilla Simsons hemkomst.
Han har fått ett eget klösträd, han kan klättra och gömma sig i, sen har han fått en egen bädd. Den ser ut som en pyramid, som han kan krypa in i. Han har fått hills foder, men han får inte bli för mätt, då blir det ju inga möss:) Sen har han fått en aktiveringsboll han kan slå på och då åker det ut godis:)
Känns så skönt att ta en vuxen katt, då han redan är öronmärkt, kastrerad och full vacc. Och kan börja jaga möss på en gång. För nu är det helt olidligt här hemma. Ja när man hittar råttskit i sängen då är det inte så kul längre. Även uppe på tvättmaskinen och på vardagsrumms bordet, då får det helt enkelt vara nog!!!! 
Lägger ut en bild på den lilla skönheten, så återkommer jag med info i morgon.
Ska och titta på Dejsan på söndag, hon ska tävla. Var även och hälsade på henne i förrgår och hon såg ut att trivas kanon. Känns jätte skönt. Så lycka till på söndag Hanna och Dejsan, jag kommer och håller tummarna:)
PoK 

 Den andra katten på bilden är Simsons son:)

 Vårat lilla mini lejon:) 

Kommentarer
Postat av: Emma, Fian & Hexa

Hej hej!

Jag vill oxå ha kisse :( men M är allergisk och Fia vill äta dem ;) så vi får nog va utan...När erat kök är klart ska vi komma på besök så vi får se hur ni bor :)

Ha de gott!



ps Hälsa IPO-Simon att Hexa's träning går fin-fint :P moahahaha

2008-12-06 @ 21:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0